Lloguer d'espais - El Born CCM

Visita

Lloguer d'espais

El Born Centre de Cultura i Memòria ofereix la possibilitat de fer ús exclusiu d’alguna de les seves dependències. Els dos espais principals disponibles permanentment per acollir actes i esdeveniments d’entitats, associacions i empreses són la Sala Moragues i la sala d’actes Comercial, 5.

Si esteu interessats a rebre més informació sobre el lloguer d’espais d’El Born Centre de Cultura i Memòria, adreceu la vostra petició a http://ajuntament.barcelona.cat/lloguerespais/ca/espais

Descarregueu el dossier (CA)

Descarregueu el dossier (ES)

Descarregueu el dossier (EN)

Sala Moragues

Situada a l’interior d’El Born CCM, a l’esquerra del vestíbul de l’accés principal per la plaça Comercial.

És un espai polivalent de 350 m2, adaptable a activitats de formats molt diversos, combinant de la manera més adequada per a cada cas els elements que la configuren: graderies telescòpiques, escenari modulable, cadires, taula de presidència, il·luminació per sectors, sistemes d’enfosquiment zenital i lateral, etc. La sala està climatitzada i presenta diverses condicions d’accessibilitat, una de les quals l’anella per facilitar l’accés a les persones amb discapacitat auditiva.

Tècnicament, l’espai està equipat amb una cabina d’interpretació simultània, una pantalla motoritzada de 6 x 3,45 metres, projector, megafonia i cabina de control audiovisual.

La capacitat de la sala varia segons la disposició dels equipaments i l’activitat que s’hi ha de realitzar. Es calcula que hi caben 280 persones com a màxim. A més del control tècnic, la sala disposa d’un segon edicle amb magatzem, lavabos (també adaptats per a persones amb cadira de rodes) i un petit espai per fer les funcions de vestidor i de camerino per als artistes. Entre els seus elements permanents, la sala disposa d’un piano de cua.

Lloguer d'espais

SaveSave

Sala d’actes Comercial, 5

L’equip tècnic i humà d’El Born Centre de Cultura i Memòria està distribuït entre les dependències pròpies de l’equipament i l’edifici municipal situat al carrer Comercial, 5.

Aquest edifici té, a la primera planta, una petita sala-auditori amb una capacitat màxima per a unes 80 persones.

L’espai està estructurat en dos nivells: una tarima elevada de fusta amb escales a banda i banda que fa la funció d’escenari, i el nivell inferior, on es poden posar les cadires per al públic en la forma i la disposició que més s’adeqüi a cada acte.

La sala està equipada amb dues pantalles, dos projectors i equip de megafonia.

Lloguer d'espais

SaveSave

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

El Born Centre de Cultura i Memòria compta amb el Distintiu de garantia de qualitat ambiental, un sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

 

Distintiu de garantia de qualitat ambiental

Altres espais

També es pot disposar d’altres espais, com els vestíbuls i les balconades sobre el jaciment, en tota la seva extensió o parcial.