Editadona: Memòries recents a l’entorn del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison

Taller

Trobada per editar la Viquipèdia pujant fotografies i completant articles de l’enciclopèdia lliure amb mirada feminista. En aquesta sessió d’editadona testimoniarem diferents experiències col·lectives i de programació cultural que s’han donat des de l’obertura del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison l’any 2003, així com d’altres experiències del Casc Antic que hi estan vinculades.

El taller és part del procés de recerca i de treball compartit que connecta els nodes de Wikidones amb altres col·lectius i iniciatives vinculades a aquest espai.

Es comptarà amb l’acompanyament de membres de Sindillar, Wikidones Les Corts i WikiLesbis Ciutat Vella, amb la mentoria tècnica de l’Amical Wikipedia -Espai Viquidones UPF.

Aquesta proposta es fa des del programa Bornlab, el laboratori ciutadà de memòries d’El Born CCM en col·laboració amb La Bonne, Centre de Cultura de Dones.

Hi esteu totes convidades, però cal que reserveu plaça! I si podeu portar els vostres ordinadors portàtils, els compartirem!

 

Consultar sessions anteriors.

  • Dimecres, 22 de gener de 2020 De 18 h a 20 h

La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. C/Sant Pere Més Baix 7, Barcelona.

Activitat en català.

Entrades

Cal fer reserva prèvia mitjançant el botó de venda d'entrades. Gratuït