La Laia és bestial! Exposició del bestiari infantil

El bestiari infantil de Barcelona treu el cap a El Born CCM per Santa Eulàlia

Arriba el febrer i amb ell Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de Barcelona. Com ja és tradició, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya ha organitzat una sèrie d’activitats per a tota la família centrades en el bestiari festiu de la ciutat.

Aquest 2021 les bèsties protagonistes són les infantils. Dracs, dinosaures i figures de tots colors es deixaran veure del 7 al 21 de febrer a El Born Centre de Cultura i Memòria per conèixer, de ben a prop, les nenes i els nens barcelonins. La Sagresaureta, l’Estarrufadet, les Farfolletes o el Banyut són algunes de les imatges festives que estaran exposades durant dues setmanes al vestíbul de l’antic mercat. En total, la mostra estarà composta per una vintena de figures pertanyents a 14 colles diferents.

Per assistir a la mostra no cal fer reserva prèvia però sí complir amb les normes de seguretat: portar mascareta, rentar-se les mans amb gel desinfectant i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb tercers. L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual del recinte.

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya és la federació que aglutina la major part d’associacions de bestiari de Catalunya. Es coneix com a bestiari festiu totes aquelles figures d’animals, reals o fantàstiques, que són exhibides en les festes locals.

 

A més d’aquesta activitat, les propostes per a Santa Eulàlia a El Born CCM es completen amb l’exposició de figures festives ‘El Corpus és bestial!‘, la mostra dels gegantons infantils, una exposició fotogràfica (del 7 al 21 de febrer) i la jornada de portes obertes (12 i 13 de febrer).

  • Del 7 de febrer al 21 de febrer

Dilluns tancat

Vestíbul d'El Born CCM.

Activitat en català.

Entrada gratuïta
Organitzadors