La Laia és gegantina!

Exposició dels Gegantons infantils de les colles Geganteres de Barcelona

Ja tenim aquí la festa major d’hivern de Barcelona on Santa Eulàlia torna a ser protagonista de la seva festa.

És per això que els gegantons infantils de les Colles Geganteres de Barcelona volen participar en la XVII Mostra de Gegantons, en honor de Santa Eulàlia, compartint l’espai amb els nostres amics: el bestiari infantil de la Ciutat. Tots plegats per poder fer gaudir a tothom, en especial a la mainada, de les imatges d’aquestes figures geganteres petites en mida, però grans per tot el que representen.

Es podrà gaudir de músics, modistes i escura-xemeneies; nenes i nens que van a l’escola i d’excursió; petits barons de diferents baronies; avis i àvies; abelles que somriuen; mags; personatges vinguts de l’antiga Roma; Sant Jordi; nans i amics; sarraïns i dames; rellotges, sols i llunes, i molts més. Tots ben guarnits i preparats per fer-vos gaudir d’una bonica mostra des del 7 al 21 de febrer a El Born Centre de Cultura i Memòria.

Com sempre la figura de la Crespinella acompanyarà als petits gegants de la ciutat i us donarà la benvinguda.

Per assistir a la mostra no cal fer reserva prèvia però sí complir amb les normes de seguretat: portar mascareta, rentar-se les mans amb gel desinfectant i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb tercers.

L’exposició es podrà visitar en l’horari habitual del recinte, de dimarts a diumenge.

La Coordinadora de Geganters de Barcelona coordina les colles Geganteres de Barcelona, sòcies de l’entitat. Gegantes i gegants, grans i petits, tots formen part d’una gran família de figures que representen part de la nostra Cultura Popular.

 

A més d’aquesta activitat, les propostes per a Santa Eulàlia a El Born CCM es completen amb l’exposició de figures festives ‘El Corpus és bestial!‘, l’exposició de bestiari infantil, una exposició fotogràfica (del 7 al 21 de febrer) i la jornada de portes obertes (12 i 13 de febrer).

  • Del 7 de febrer al 21 de febrer

Dilluns tancat

Balconada d'El Born CCM.

Activitat en català.

Entrada gratuïta
Organitzadors