Exposició d’imatgeria festiva infantil

Els gegantons i el bestiari festiu infantil de Barcelona es reuneixen a El Born CCM

Ja tenim aquí la festa major d’hivern de Barcelona!

Els gegantons infantils de les escoles i Colles Geganteres de Barcelona participen de la Mostra de Gegantons, en honor de Santa Eulàlia, compartint l’espai amb els nostres amics del bestiari infantil de la Ciutat. Tots plegats per fer gaudir a tothom, i en especial a la mainada, de les imatges d’aquestes figures geganteres petites en mida, però grans per tot el que representen.

Del 5 al matí del 13 de febrer de 2022, El Born Centre de Cultura i Memòria es converteix en la casa dels gegantons de Barcelona, així com de dracs, víbries, cavallets, porcs i tota mena de criatures imaginàries, que estaran exposades perquè les vinguin a visitar petits i grans.

L’exposició es pot  visitar en l’horari habitual del recinte, de dimarts a diumenge. El dissabte 12 les figures sortiran a la plaça i a les 11.30 h tindrà lloc la cercavila pels carrers de la ciutat. Diumenge 13, es podran veure les bèsties de foc de les colles infantils fins a les 16 h, que marxaran cap al tradicional correfoc.

Es tracta d’una mostra organitzada amb la col·laboració de dues entitats. Per un cantó, la Coordinadora de Geganters de Barcelona, que coordina les colles geganteres de la ciutat, i per l’altra, de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la federació de colles de bestiari de Catalunya que aglutina la gran majoria d’entitats de bestiari de Barcelona.

A més d’aquesta activitat, les propostes per a Santa Eulàlia a El Born CCM es completen amb la jornada de portes obertes (12 i 13 de febrer) i les visites exprés, per a públic familiar i per a públic general els dies 12 i 13.

  • Del 5 de febrer al 13 de febrer

Dilluns tancat. Diumenge 13 només fins a les 16h

Balconada d'El Born CCM.

Activitat en català.

Entrada gratuïta