• Fotosensibilitat proactiva

Fotosensibilitat proactiva: captura, producció i transmissió de noves imatges locals

Procés participatiu

“Fotosensibilitat proactiva” és un procés educatiu que proposa un treball de reflexió al voltant de les imatges fetes des de llocs i moments particulars: els que imposen les càmeres fosques i altres eines autoconstruïdes de l’artista Oriol Hernando, amb la mirada i les mans dels joves usuaris dels projectes Unitat d’Escolarització Compartida i Construeix-te, de la Fundació Comtal.

L’objectiu és atacar el servilisme respecte a l’ús de la tecnologia per despertar la imaginació amb la creació de noves imatges, i desplaçar, encara que sigui una mica, la representació pròpia i del territori que s’habita.

Aquest procés de treball culminarà el 29 de novembre amb una mostra oberta al públic, que tindrà lloc a El Born CCM. En aquest espai s’exposaran les imatges resultants del procés i els visitants podran fer servir els mateixos artefactes que es van proposar durant els tallers realitzats prèviament.

Una proposta de Bornlab i Oriol Hernando, amb la col·laboració dels programes Unitat d’Escolarització Compartida i Construeix-te de la Fundació Comtal.

  • Divendres, 29 de novembre de 2019 De 11:30 h a 13:30 h

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Entrada gratuïta