Humor Negra

Asaari Bibang reflexiona sobre la lluita antiracista i feminista a través de l’humor i des de la sàtira

Asaari Bibang és actriu i una còmica, mordaç i trencadora… Va néixer a Guinea Equatorial i als 6 anys va venir a viure a Espanya. Ha convertit les seves pròpies vivències en pura comèdia i les ha convertit en l’espectacle ‘Humor Negra’. Sobre l’escenari, batalla verbalment i amb molt d’humor contra els clixés i els estereotips racistes, sobre el feminisme i l’antiracisme del món de la cultura.

Bibang porta el seu activisme a l’escenari per criticar el racisme de la societat espanyola i de la indústria audiovisual, on les persones negres i afrodescendents troben moltes barreres quan es volen dedicar a l’actuació, especialment les dones.

Postfunció amb Asaari Bibang, autora i intèrpret d’’Humor Negra’, i Salima Jirari, consultora especialitzada en diversitat de projectes audiovisuals, en perspectiva de gènere i diversitat de gènere.

 

El cicle ‘Tres dies de març’ està dedicat a commemorar el 8 de març i, per tant, la memòria, la història i el present de les dones. Pots veure tota la programació del cicle aquí.

  • Dimecres, 22 de març A les 18:30 h

Sala Moragues.
El Born CCM

Activitat en castellà.

Entrades

5,00 € Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).