Tres dies de març - El Born CCM

Programació

Tres dies de març

Cicle

Tres dies de març

Dones, ballar, riure, resistir

En solidaritat amb les lluites encapçalades per dones arreu del món, El Born CCM programa tres esdeveniments que parlen de la resistència de les dones i de com aquesta interacciona amb les ganes de viure que proporcionen l’humor i la música.

Sota el lema “Dones, ballar, riure, resistir” es vol que ressoni la resistència i també la joia implícita en les paraules d’Emma Goldman, “Si no puc ballar, la teva revolució no m’interessa”.

Teatre: Les Bertranettes
Un recorregut per la trajectòria musical d’Aurora Bertrana a partir de les seves memòries i al so d’un trio de jazz com el que va tenir ella, la primera orquestra de jazz femenina d’Europa.
Espectacle literari i musical sobre Aurora Bertrana, violoncel·lista i jazzwoman.
15 de març, 18.30 h

Monòleg: Humor Negra
Asaari Bibang va néixer a Guinea Equatorial i als 6 anys va venir a viure a Espanya. Sobre l’escenari, converteix les seves pròpies vivències en pura comèdia i convida a riure mentre batalla verbalment contra els clixés i els estereotips racistes.
22 de març, 18.30 h

Diàleg: Dones i coresistència en el conflicte Palestina-Israel
Les dones han estat sempre una part activa en organitzacions per promoure la pau entre Palestina i Israel. Tot i la seva contribució, han estat excloses dels processos formals de presa de decisions, especialment pel que fa a la resolució de conflictes i construcció dels processos de pau.
29 de març, 18.30 h

ENTRADES

Aquesta és la segona edició del cicle ‘Tres dies de març’, dedicat a commemorar el 8 de març i, per tant, la memòria, la història i el present de les dones. Pots veure l’edició anterior aquí.