• web_Memòries-de-l’aigua_01

  • web_Memòries-de-l’aigua_02

Activitat ajornada amb motiu de la covid-19

Memòries de l’aigua. Trajectes i vides compartides

Visita guiada experimental

Visita guiada experimental que vincula la tasca d’acció comunitària d’un grup de joves de la Fundació Comtal amb la proposta artística de Francisco Navarrete Sitja L’aigua és cos, el cos és alga i l’alga és al trajecte (…), una creació que reflexiona sobre el Rec Comtal i els imaginaris associats a l’aigua i a la migració.

La trobada, reservada al grup de treball, s’inicia a El Born CCM, on coneixerem part de l’arxiu visual de Francisco Navarrete Sitja. Al llarg del recorregut es realitzaran microaccions artístiques i ens acostarem fins al jardí comunitari Benet Corner, un espai dinamitzat pels joves de la Fundació Comtal.

La proposta treballa sobre els trajectes –personals i col·lectius– i les formes de vida que ens habiten en coexistència. S’indagaran aspectes tàctils i sonors associats al flux de l’aigua i que permeten imaginar el recorregut i la força del canal, així com la relació amb els desplaçaments humans que composen les nostres memòries.

Una proposta de Bornlab amb Francisco Navarrete Sitja i el programa Construeix-te de la Fundació Comtal, amb la col·laboració del projecte Radars.

  • Divendres, 6 de novembre de 2020 A les 11:30 h

Grup intern de treball. Visita no oberta al públic.

Activitat en català.

Entrada gratuïta