• Paisaje Transversal

Activitat ajornada. Properament s’anunciarà la nova data.

Re-habitar El Born CCM. Com pensar col·lectivament el Centre i el seu entorn?

Visita experimental

En el marc del projecte BornLab. Laboratori Ciutadà de Memòries, El Born Centre de Cultura i Memòria us proposa compartir algunes idees per fer de la plaça Comercial un espai amable i més vinculat amb l’interior del centre de cultura.

La taula de la gent gran de Casc Antic organitza diverses passejades pel barri per a proposar millores en l’espai públic des d’una mirada participada i amb l’acompanyament de l’urbanisme feminista del Col·lectiu Punt 6 del barri de la Ribera. Reflexionarem col·lectivament sobre la vida quotidiana al barri, l’accessibilitat, la memòria democràtica i la representativitat.

Una estona abans de la visita oberta, compartirem l’experiència de passejar al voltant del Centre sota el guiatge d’un grup de persones amb mobilitat reduïda, i de persones que treballen en la seva atenció i en acompanyament domiciliari.

Aquesta proposta es fa en ocasió de la Memòria Viva. Festa de les Comunitats de Memòria, organitzat pel programa Cultura Viva de l’ICUB i la Regidoria de Memòria Democràtica.

  • Dimecres, 16 d'octubre A les 11:15 h

Inici de la trobada al vestíbul d'El Born CCM.

Activitat en català.

Venda d'entrades

Cal fer reserva prèvia mitjançant l'enllaç de venda d'entrades. Gratuït