• Reproduccions de gestos. Arxius i treballs de dones

  • Reproduccions de gestos. Arxius i treballs de dones

Reproduccions de gestos. Arxius i treballs de dones

Visita experimental

Visita experimental a través de la qual es connecten les feines i les lluites de les dones del passat amb el present. Realitzarem un breu itinerari per l’interior del Mercat del Born, on hi haurà instal·lats una sèrie d’expositors amb muntatges d’imatges que recuperen gestos del treball de les dones en el mercat, des dels temps del mercat a plaça en època medieval, fins al present.

Al costat de les imatges d’arxiu que han estat intervingudes, retallades i ampliades, hi trobarem també alguns fragments d’imatges actuals, amb gestos de dones associats a la circulació de mercaderies i al treball reproductiu.

La idea de circulació de mercaderies i d’espai de trobada associada al mercat permet que les imatges actuals ens portin a llocs nous, on els mateixos gestos es reprodueixen: les cases, les fronteres, els carrers.

Una visita experimental del programa Bornlab d’El Born CCM acompanyada per Pilar Monsell i amb la col·laboració del col·lectiu Sindillar i el Centre de Cultura de Dones La Bonne.

La trobada començarà davant de la porta principal d’El Born CCM.

 

  • Dijous, 28 de novembre de 2019 De 11 h a 12:30 h

Inici de la trobada: davant de la porta principal d’El Born CCM, pl. Comercial.

Activitat en català.

Entrades

Es pot fer reserva prèvia mitjançant el botó de venda d'entrades, a les nostres taquilles, trucant al telèfon 93 256 68 50 o bé enviant correu a reserveselbornccm@eicub.net Gratuït