Activitat anul·lada

Sons de la memòria. Activitat 4

Un cicle d'activitats musicals al voltant de la memòria

ACTE 4: SUSO SAIZ + SUZANNE KRAFT + JONNY NASH
Dissabte 21 de novembre 2020
Xerrada amb Arnau Horta i Tako + Tako DJ set: 18:30 h
Actuació: 20:30 h

Des de la seva fundació l’any 2013 Music from Memory s’ha convertit en un dels principals segells especialitzats en la reedició de títols descatalogats i el redescobriment de figures clau del pop i l’electrònica de les darreres dècades del segle XX. Sota la conducció d’Abel Nagengast, Jamie Tiller i Tako Reyenga, Music from Memory s’ha convertit en un projecte d’arqueologia musical contemporània únic al món. En el seu extens i exquisit catàleg hi figuren els noms de Gigi Masin, Leon Lowman, Joan Bibiloni, Vito Ricci, Suso Saiz, Priscilla Ermel, Kuniyuki Takahashi, Toshifumi Hinata i molts altres artistes que formen part de la història subterrània del pop contemporani.

Seguint el format d’anteriors sessions del cicle, el showcase arrencarà amb una xerrada entre Arnau Horta, comissari, i Tako Reyenga, cofundador i codirector del segell. Parlarem amb ell sobre la seva vocació d’arqueòleg musical i sobre la importància de la memòria en el marc d’un projecte vital dedicat a la cartografia sonora i el rastreig de genealogies musicals fins ara desconegudes. Tot seguit Reyenga farà un recorregut a través del catàleg de Music from Memory amb un dels seus preuats DJ sets.

 

Les dues activitats formen part del cicle Sons de la memòria i són la continuació de les sessions que es van programar els mesos de març i novembre de 2019, on hi van participar Simon Reynolds, Arnau Horta, Janek Schaefer i Philip Jeck, per una banda, i Julian House, Arnau Horta i Pye Corner Audio (Martin Jenkins), per l’altra.

  • Dissabte, 21 de novembre A les 18:30 h i 20:30 h

Sala Moragues.
El Born CCM

Activitat en català i anglès.

Entrades

Converses Gratuït

3,00 € Actuacions

  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica
Comissariat