Programació

Estar, narrar, 7, 8

Cicle

Estar, narrar, 7, 8

Cicle d’activitats públiques sobre la transmissió oral i la memòria.

“Estar, narrar, 7, 8” posa la mirada en la relació entre diverses pràctiques artístiques centrades en l’oralitat i la memòria. També indaga en el sentit en què aquestes pràctiques transformen les formes de viure i de relacionar-se amb la ciutat.

El cicle inclou tallers experimentals, espais de formació col·lectiva i diverses accions tant a la plaça Comercial com a l’interior d’El Born CCM.

Comissariat per l’equip de mediació comunitària del centre en col·laboració amb d’altres programes i entitats.

El tret de sortida d’“Estar, narrar, 7, 8” va ser l’activitat programada durant la Festa Major de Casc Antic 2023, “Anar a la plaça amb paraules” i fins al desembre de 2023 participaran diversos artistes i col·lectius en les diferents propostes.

Activitats anteriors

A la plaça hi ha un conte
Activitat per a famílies amb infants menors de 6 anys
Divendres 1 de desembre de 2023, 17 h

Presentació del llibre “Marrones escriben”. Antiracisme i autorepresentació

Amb l’artista visual América Canela i el director de teatre David Gudiño, en el marc dels actes de la 9a setmana de l’humor de la Casa Amèrica Catalunya.
Dimarts 14 de novembre de 2023, 18.30 h

Barxiluna برشلونة | Memòria i espai públic

Acte de recuperació simbòlica per mantenir viva i visible la memòria islàmica a l’espai públic de la ciutat. Amb Erro Grupo, l’Oficina d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona, Espai Avinyó i la col·laboració de Fundació Solidança.
Dissabte 23 de setembre de 2023

Anar amb paraules a la plaça

Visita experimental per compartir memòries sobre la plaça Comercial a partir d’un audiovisual interactiu creat per Ontologías Feministas. Amb la col·laboració de l’Oficina d’Afers Religiosos de Barcelona, les intervencions del grup de dones de la Fundació Bayt al-Thaqafa, Sindillar, Col·lectiu Punt 6.
Dimecres 12 de juliol de 2023