La paradeta de la memòria

Explora

LA PARADETA DE LA MEMÒRIA

LA PARADETA DE LA MEMÒRIA: L'ARXIU VISUAL DEL BORN

Quin era l’ambient al mercat del Born als anys setanta? Com es vivia el fred i l’hivern? A quina hora començava la feina? Infinites anècdotes, records i vivències personals ens han permès reconstruir el dia a dia al mercat del Born durant els anys que va funcionar com a mercat central majorista de fruites i verdures.

En aquest espai podràs reviure aquests moments al Born de la mà dels propis testimonis que en van formar part, els veïns i veïnes, venedors i venedores, assentadors i assentadores que van construir plegats la memòria històrica d’aquest mercat únic.

El material recollit forma part de l’exposició temporal ‘Born. Memòries d’un mercat‘, que va tenir lloc a El Born CCM el passat 2017. En aquesta mostra es va crear l’Arxiu Visual del Born en col·laboració amb l’Observatori de la Vida Quotidiana, en el qual hi podem veure entrevistes als testimonis i fotografies digitalitzades provinents dels arxius familiars de Rosa Llàcer, Maria Rosa Parellada, Gregor Siles, Valentín Polo Pagès, Virginia Ayuste Floriach, Mª Dolors Campderrós Rigol, Raimon Ferrer, Margarida Sau Cruz i Margarita Olucha Fabregat.

 

Coneix més records dels testimonis