header_visites_virtuals2

Explora

Visites virtuals

VISITA EN 360º A L’EXPOSICIÓ ‘PER UNA EDUCACIÓ EN LLIBERTAT’

Entra a l’exposició ‘Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola 1908-1979‘. Podràs passejar i moure’t pels diferents espais de la mostra en 360º mentre Antoni Nicolau, comissari, i Lluís Danés, responsable del disseny museogràfic, t’expliquen els continguts i com es va crear l’exposició.

VISITES GUIADES EN LÍNIA DELS SERVEIS EDUCATIUS

La salut, la gresca, el joc, les històries de resistència i sororitat a la Barcelona del 1700…Recupera i visualitza visites guiades mensuals que els serveis educatius d’El Born CCM ofereixen directe al nostre canal d’Instagram Live!

RUTA VIRTUAL ‘LAYRET, MEMÒRIA D’UNA LLUITA’

L’itinerari planteja resseguir la memòria de Francesc Layret per alguns dels espais més importants de la seva trajectòria. Ens endinsarem en una Barcelona contradictòria i revolucionària, on esdeveniments com la vaga de la Canadenca es van convertir en grans fites per a la conquesta dels drets laborals. Aprofundirem en el món polític i filosòfic de Layret, i en les connexions que tenia amb personalitats com Lluís Companys o Salvador Seguí, ‘El Noi del Sucre’, tots tres figures clau del republicanisme i del moviment obrer de principis del segle XX.

Per navegar per la ruta cal accedir a Google Earth o fer clic a la següent imatge:

Layret Ruta virtual - El Born CCM