• Revolucio_russa

La revolució, avui

La revolució no és cosa del passat, sinó d’un present marcat pels estralls de la crisi econòmica, l’augment de les desigualtats socials i la pèrdua de la capacitat de decidir. En aquest sentit, ens ha semblat oportú començar amb la pregunta i, ben segur, múltiples respostes, sobre si, cent anys després, la Revolució d’Octubre continua interpel·lant els revolucionaris d’avui.

Esther Vivas (Sabadell, 1975) és periodista i sociòloga.
L’any 2013 va participar en el Procés Constituent a Catalunyai va publicar el llibre Conversa entre Teresa Forcades i Esther Vivas. Sense por.

Odei Etxearte (Santa Coloma de Gramenet, 1982) és periodista, redactora política d’El Punt Avui i analista política en diversos mitjans de ràdio i televisió. És autora del llibre De suburbi a ciutat. El Pla Popular de Santa Coloma de Gramenet.

Guillem Martínez (Cerdanyola del Vallès, 1965) és periodista, guionista i escriptor. Va coordinar el llibre Cultura de la Transición (2012) i és autor de La gran ilusión: Mito y realidad del proceso indepe (2016).

Roger Palà (Barcelona, 1978) és periodista i coordinador, des del 2014, del mitjà digital Crític especialitzat en periodisme d’investigació i anàlisi crítica de la realitat social i política catalana.

AMB – Paola Lo Cascio, llicenciada en ciències polítiques i doctora en història contemporània. Actualment és professora del Departament d’Història i Arqueologia de la UB.

  • Dijous, 26 d'octubre De 19 h a 21 h

Sala Moragues.
El Born CCM El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Spain

Activitat en català.

Entrada gratuïta