Portes obertes

Dia Internacional dels Museus 2024

El 18 de maig, els museus d’arreu del món obren les seves portes per celebrar el Dia Internacional dels Museus amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la seva importància en el desenvolupament de la societat. Per aquest motiu, durant aquesta jornada, de 10 del matí a 00.45 h de la nitpodràs visitar gratuïtament les nostres exposicions: la nova exposició temporal Per què la guerra?, així com l’exposició Barcelona 1700. De les pedres a les persones.

En aquesta edició, la celebració porta el lema Museus per l’educació i la investigació per subratllar la seva important tasca en el foment de la curiositat, la creativitat i el pensament crític. Des dels museus es generen experiències educatives que ajuden a donar forma a la nostra comprensió del món. Pots consultar aquí el projecte educatiu d’El Born CCM i tota l’oferta d’activitats per a escoles.

Enguany, el Dia Internacional dels Museus coincideix amb la celebració de la Nit dels Museus. Per això, a partir de les 19 h a El Born CCM podreu seguir gaudint de portes obertes a les exposicions i també participar en visites gratuïtes al conjunt arqueològic i en un recital-debat de poesia.

  • Dissabte, 18 de maig A les 10 h

El Born Centre de Cultura i Memòria
De 10 a 00.45 h.

Activitat en català, castellà i anglès.

Entrada gratuïta
  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica
  • gossos_assistencia