+Biennal - El Born CCM

Programació

Jornada “Estar, ballar, 3, 4”

Cicle

Jornada “Estar, ballar, 3, 4”

16 d’octubre 2022
Bornlab, programa de mediació comunitària del Born CCM

18h, plaça Comercial
“De cos i veu”, amb Espai Avinyó
Taula rodona en què es reflexiona sobre el pes colonial de la mirada en relació a les danses, la memòria i l’espai públic, connectant el fet diaspòric a expressions artístiques ballades. Amb la participació d’Isadora Libertá, Ana Chinchilla, Ines-Sibylle Vooduness, Lidia Martos i Flora Saez

19.45 h, plaça Comercial
Espai de trobada amb Lo relacional i Ontologías Feministas
Espai de trobada, intercanvi, ball i piscolabis. Amb la instal·lació interactiva i participativa “Coreografies mínimes: un monitoreig”, a partir de la qual traçarem alguns dels itineraris i moviments que travessen la plaça i que convertirem en ball.

19.45, passeig del Born amb Santa Maria del Mar
Rutes histèriques. Places, fluxos i remolins, amb Sara Manubens
Visita guiada experimental pel barri de la Ribera (des de fora, des de dins, en zenital o fins i tot en zoom in) en què transformarem el paisatge, l’arquitectura i el context amb el nostre cos, canviant els punts de vista d’allò real en un intent per ubicar-nos.

20.30 h, porta principal d’El Born CCM
“Ballar, 3, 4”, amb La niña Jacarandá
DJ set amb l’artista xilena-veneçolana La Niña Jacarandá, també coneguda com Isamit Morales. La seva proposta sonora d’àmplia respiració i no lineal, recorrerà espectres que desdibuixen l’ambient, els reguetón i el club barrejant diferents veus que rememoren l’experiència ballada, considerant-ne la seva dimensió política.